Nuoret miehet yrittivät varastaa ”normaalista poikkeavaa tavaraa”

Vaasassa Laturintieltä tuli kello yhden aikoihin viime yönä ilmoitus, jonka mukaan aidatulla varastoalueella liikkuu henkilöitä taskulampulla.

Kaksi henkilöä juoksemaan karkuun poliisipartioiden tullessa paikalle. Toinen heistä löydettiin poliisikoiran avulla läheisestä metsiköstä, ja toisen epäillyn poliisipartio löysi Toukolantien läheltä.

Kolmas epäilty ei yrittänytkään karkuun ja hänet otettiin kiinni. Kaikki kolme kiinniotettua on 1994 syntyneitä miehiä Vaasasta.

Tämä basilika ei liittyne tapaukseen.

Murtopaikalla selvisi, että miehet olivat yrittäneet varastaa hieman normaalista poikkeavaa tavaraa tällä kertaa, eli multaa, ruukkusoraa ja kasvisravinnetta.

Tarina ei kerro mitä kasvia nämä multasormet ajattelivat kasvattaa. Poliisivankilaan päättyi siis tämä reissu, ja puutarha jää nyt ainakin hetkeksi näiltä miehiltä hoitamatta, kerrotaan Pohjanmaan poliisilaitokselta.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa