Poliisi kuljetti tämän söpöläisen hoitoon

Porvoon Karlebyn Brasaksen padon luota löytyi loukkaantunut kuutti tiistaina 7.5.2013. Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen poliisipartio toimitti kuutin Korkeasaareen saamansa ohjeen mukaan.

Eläin sijoitettiin kuljetuksen ajaksi poliisiauton kuljetustilaan, ns. mustamaijan penkille.

Korkeasaaren henkilöstö evästi jatkossa mahdollisten vastaavien tapahtumien varalta, että luonnonvaraisen hylkeen purema saattaa olla hyvin vaarallinen. Syynä tähän on, että antibiootit eivät välttämättä riitä eläimen pureman hoitoon.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa