Kymmeniä sammui kadulle Lahdessa

Yle kertoo, että Lahdessa poliisi joutui maanantaina päivän kuluessa kuljettamaan kymmeniä alkoholin ja helteen väsyttämiä kansalaisia putkaan, sairaalaan ja koteihin.

Harvoin siellä mitään hengen ja terveyden vaaraa on. Joskus nämä tapaukset jätetään muiden auringonottajien joukkoon. Kiireelliset tehtävät menevät aina edelle, komisario Rauno Piispa sanoi Radio Suomen Ajantasan haastattelussa.

Päijät-Hämeen poliisilaitos muistuttaakin, että kesätunnelmissa olevien kansalaisten on syytä juoda helteellä muutakin kuin alkoholia.

Sosiaalisessa mediassa on keskusteltu kiivaasti asiasta. Esimerkiksi Facebookissa lahtelainen kaupunginvaltuutettu Merja Vahter totesi, että ”tällaisilla uutisilla eikä uutisten aiheuttajilla ei paljon kaupunkia kehitetä”.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa