Lotto-lähetys siirtyy MTV3:lle

Viestintävirasto päätti noin kuukausi, että YLE ei saa enää lähettää 30.9.2013 jälkeen Veikkauksen rahapeliarvontoja televisiokanavillaan. Syynä tähän se, että lain mukaan YLE ei saa tuottaa sponsoroitua ohjelmaa.

Lokakuun alussa Loton, Viking Loton, Eurojackpotin ja Jokerien arvontalähetykset siirtyvät MTV3:lle. Huolellisen taustaselvityksen ja kilpailutuksen jälkeen Veikkaus valitsi arvontojen lähetyskanavaksi MTV3:n.

Olemme iloisia, että löysimme arvontalähetyksille hyvän kumppanin. Yhteistyössä MTV3:n kanssa voimme myös jatkossa tarjota asiakkaillemme laadukkaat ja luotettavat arvontaohjelmat. Arvontalähetyksien vapaa näkyvyys on erittäin tärkeää arvontojen läpinäkyvyyden kannalta, kertoo Veikkauksen toimitusjohtaja Juha Koponen.

Lokakuun alusta lähtien Lotto ja Lauantai-Jokeri sekä Viking Lotto ja Keskiviikko-Jokeri nähdään noin klo 22.20 Kymmenen Uutisten ja Tulosruudun välissä. Eurojackpotin ja Perjantai-Jokerin lähetysaika on 00.35.

Huolehtimalla arvontalähetyksien laadukkaasta ja luotettavasta kehittämisestä haluamme pitää nämä suomalaisten suosikkipelit elinvoimaisina ja menestyvinä myös tulevina vuosina. Siten huolehdimme myös Veikkauksen perustehtävästä tuottaa monipuolista arvoa yhteiskunnalle, lisää Koponen.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa