Poliisi kiittää vihjeistä: Siwan ryöstäjät jäivät kiinni

Forssan Kurkelanmäen Siwan ryöstäneet miehet on saatu kiinni. Kanta-Hämeen poliisi otti parikymppiset helsinkiläismiehet kiinni ja pidätettiin maanantaina noin klo 18.00 Somerolta vapaa-ajan asunnolta.

Miesten henkilöllisyydestä tuli runsaasti vihjeitä, joiden perusteella miehet tunnistettiin ja löydettiin.
Miesten kuulustelut aloitetaan tiistaina Hämeenlinnan poliisiasemalla.

Olemme hyvin kiitollisia medialle ja varsinkin meille vihjeitä antaneille ihmisille, että tekijät saatiin kiinni näin nopeasti.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa