Velkoja perittiin pesäpallomailan avulla

Lopen Läyliäisissä perjantaina aamupäivällä yhdeksän aikoihin saapui kolmekymppisen miehen asuntoon velkaa perimään kolmen miehen joukko. Miehet pääsivät uhrin asuntoon ja vaativat vuokrasaatavia.

Vaatimusta tehostettiin nyrkeillä ja pesäpallomailalla lyömällä. Kaikkiaan miehet olivat asunnossa lähes tunnin.

Uhri yritti päästä karkuun, mutta eihän se ylivoiman edessä onnistunut. Hänet pysäytettiin ja hakkaamista jatkettiin. Onneksi tässä tapahtumassa ei tullut tosi pahoja vammoja, mutta tuskaisia ruhjeita päähän ja ylävartaloon uhri sai.

Miehet lopettivat itse hakkaamisen ja poistuivat asunnosta. Lähtiessään he ilmoittivat, että aikaa on 20 minuuttia hankkia vuokrarahat, kunnes he tulevat takaisin. Mies sai soitettua poliisille ja tekijät saatiin kiinni.

Tekijät ovat jonkin verran poliisille tuttuja keski-ikäisiä miehiä Riihimäen seudulta. He eivät kuulu mihinkään rikollisorganisaatioon.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa