Grillikatos varastettiin omakotitalon pihasta

Sonkajärveltä Iisalmentien varrelta omakotitalon pihasta varastettiin hirsinen grillikatos. Poliisille asiasta ilmoitettiin perjantai-iltana.

Asukkaat olivat olleet perjantaipäivän aikana poissa ja ilmeisesti puolen päivän aikoihin pihassa oli käynyt kuorma-auto ja vienyt grillikatoksen mukanaan.

– Minulle ei ole tullut tällaista vastaan koskaan. Sen minä vielä ymmärtäisin, että yöaikaan jostain autiosta paikasta käytäisiin grillikatos viemässä. Mutta että keskellä päivää tehdään tällaista, se on mystistä, kertoo Ilta-Sanomille rikosylikonstaapeli Tapio Alanen Iisalmen poliisiasemalta.

Poliisi pyytää varkausrikokseen vihjeitä arkisin numeroon 0718755030.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa