Järkyttävä hyökkäys tallentui videolle, hai tappoi 18-vuotiaan naisen

30-vuotias harvinaista Duchennen lihasdystrofia lihassairautta sairastava ukkomies Savonlinnasta. Istun tai siis kaahailen sähköpyörätuolilla. Käytän hengitystukea maskin kanssa lähes kokoajan, muuten olisin heikossa hapessa. Vaimo ja muu perhe on todella tärkeässä osassa elämää.
e,


Pohjimmiltaan olen hyväsydämminen ja avulias, mutta välillä myös vihainen ja helposti hermostuva saatan välillä olla. Huumorintaju on myös kohdallaan.

Missä

Elämäni 20 ensimmäistä vuotta asuin entisessä Saaren kunnassa, joka kuuluu vuoden 2005 kuntaliitoksen jälkeen Parikkalan kuntaan. Toukokuussa 2005 tie vei Parikkalan Uukuniemelle, vielä pienempään paikkaan kuin Saari. Tuohon kylänpahaseen mitta tuli täyteen neljässä vuodessa ja syyskuussa 2009 muutin Punkaharjulle.

Blogi

Pietar.in on noussut hyvin suosituksi ja olen ylpeä saavutuksestani. Ihmiset ovat oppineet luottamaan jakamaani tietooni. Edessä on kuitenkin suuri urakka, että saavutan tavoitteeni olla ammatiltani bloggaaja.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

7 vastausta artikkeliin Järkyttävä hyökkäys tallentui videolle, hai tappoi 18-vuotiaan naisen

 1. Jali sanoo:

  Alueella oli haivaroitus ja tää meni silti uimaan? Höh, meilläkin oli keväällä varoitus portugalinsotalaivoista eikä ois tullut mieleenkään mennä uimaan.

  Tosta jalasta ei muuten enää tuu kalua 🙁

 2. Petri sanoo:

  Tämä video sisältää älyttömän karmivaa kamaa, älkää nuoret katsoko. Ennen videon katsomista ajattelin, että jalkaan olisi voinut vetää remmillä tiukan kiristyssiteen, mutta eipä sekään olisi tyttöä pelastanut. Meressä näkyi hyökkäyksen jäljiltä niin iso verilammikko…

 3. Saiji sanoo:

  Harmi että noin kävi, mutta oma vika, mitä menee veteen, kun kerran haivaroitus päällä!
  Mutta eikös uhri kuuluisi laittaa selälleen, jalat sydämen yläpuolelle???
  Nuorta naista kannettiin vaikka kuinka pitkälle ja lopulta pidettiin istuvassa asennossa… Korjatkaa jos olen väärässä, mutta näin ainakin EA:ssa on opetettu.

 4. Mauri Otronen sanoo:

  Olen käynyt Australiassa rannoilla missä ihmiset yleensä viettävät aikaansa. Joka paikassa on näyttävät varoituskyltit mm. haivaarasta. On haiverkot. Täytyy olla sokea tai täysin piittamaton jollei varoituksista välitä.
  Meri on hain elinympäristö. Hai on aina oikeassa hankkiessan ravintoa. Jos siinnä ihminen jalkansa tai henkensä menettää, niin syy on aina ihmisen.

Vastaa