Cheek vastasi Arhinmäelle esittämällä uuden Vihaajat vihaa -biisin

Cheek on ottanut kantaa kulttuuriministeri Paavo Arhinmäen naurettavaan kritiikkiin. Cheek kertoi Blockfestin välijuonnossa. Cheek ilmoitti kommentoivnsa asiaa, koska hänen äiti pahoitti mielensä Arhinmäen arvostelusta.

Yleensä en ota kantaa näihin asioihin, mutta on pakko, kun se sai mun äidin itkemään.

Cheek esitti tämän jälkeen Vihaajat vihaa -biisin syyskuussa julkaistavalta Kuka muu muka -albumilta. ”Vihaajat vihaa, meitsi vain takas vilkuttaa, antaa niiden hiillostaa, ei vois vähemmän kiinnostaa”…

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa