Iäkkäät miehet katosivat autoineen

Pyhäjoella Kaukontiellä asuva Eero Vuoti poistui kot2013. Hän ei ole ilmoittanut olinpaikastaan omaisille tai muillekaan sen jälkeen.

Vuonna 1936 syntynyt Vuoti on poistunut kotoaan luultavasti omistamallaan autolla ZAY-781, joka on harmaa Fiat Punto -merkkinen 2008 vuosimallia oleva henkilöauto.

Vuoti on normaalivartaloinen noin 170 cm pitkä. Hänellä on harmahtava parta ja harventuneet hiukset.

Poliisi pyytää Eero Vuotista tai hänen autostaan havaintoja tehneitä ottamaan yhteyttä Jokilaaksojen poliisilaitokseen virka-aikana numeroon 0718765161 tai virka-ajan ulkopuolella hätänumeroon 112.

Kuhmossa kadonnut 73-vuotias mies

Kuhmon Virkatie 18 -osoitteessa lähti ajamaan mustalla vuoden 2012 mallisella Opel Astra -henkilöautolla 5.8. hieman ennen ilta seitsemää 73-vuotias Pentti Elias Huttunen. Auton rekisteritunnus on FKF-511.

Huttunen sairastaa diabetes -sairautta, johon hän tarvitsee päivittäisen lääkityksen.

Huttusen tuntomerkit ovat harmaa tukka, 175 cm pitkä, ruumiin rakenteeltaan tukeva, tumman siniset valkoraidalliset veryttelyhousut, sinivalkoruudullinen kauluspaita, vaaleat lenkkarit. Huttunen kävelee hieman vasemmalle kallellaan. Hänellä on ranteessa diabetes -ranneke.

Jos auto tai Huttunen tavataan pyydetään asiasta ilmoittamaan hätäkeskukseen numeroon 112. Vinkkejä tai epäilyksiä henkilön olinpaikasta otetaan vastaan Kajaanin poliisin päivystysnumeroon 0718765691 tai matkapuhelimeen 0504151361.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa