Kilpikonnat varastivat useista autoista rekisterikilpiä

Mikkelin keskustassa ja sen lähiympäristössä lauantain ja sunnuntain välisenä yönä olleista henkilöautoista varastettiin joko yksi tai molemmat rekisterikilvet.

Tähän mennessä poliisin tietoon on tullut 24 ajoneuvoa, joista anastettiin kilvet. Lisäksi kahta autoa vahingoitettiin muuten vaan anastusten yhteydessä ”järjenjättiläisen” tai ”järjenjättiläisten” toimesta.

Osa rekisterikilvistä on löydetty. Poliisi pyytää rikoksen kohteeksi joutuneita autojen omistajia, jotka eivät vielä ole olleet poliisiin yhteydessä, tekemään rikosilmoituksen Mikkelin pääpoliisiaseman palvelupäivystykseen numeroon 071 87 55400. Tai sähköisesti osoitteessa www.poliisi.fi.

Myös mahdollisen havainnot tekijästä/tekijöistä pyydetään ilmoittamaan poliisilaitoksen vihjepuhelimeen 071 87 55450 tai arkisin klo. 08-16 Mikkelin pääpoliisiaseman palvelupäivystykseen numeroon 071 87 55400

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa