”Kolahdus” olikin kuollut motoristi

Sipoossa valtatie 7:lla, Boxin kohdalla maanantaina 19.8.2013 kuorma-auto oli tullut Kilpilahdentietä Kilpilahdesta kohti tie 170:ä, aikomuksena kääntyä vasemmalle liittymästä alas moottoritielle. Samaan aikaan vastakkaisesta suunnasta tuli moottoripyörä.

Kuorma-auton kuljettaja ei nähnyt moottoripyörää, vasemmalle kääntymisen jälkeen hän kuuli ja tunsi kolahduksen. Kuljettaja luuli renkaan puhjenneen, meni katsomaan ja näki moottoripyörän sekä kuljettajan kuorma-auton alla.

Paikalle oli pysähtynyt muita autoilijoita, jotka auttoivat kunnes pelastuslaitoksen yksiköitä tuli paikalle. Skootteri-mallista moottoripyörää kuljetti nainen. Nainen todettiin kuolleeksi tapahtumapaikalla.

Tapahtumapaikka oli risteysalueella, jossa on hyvä näkyvyys molemmista suunnista katsottuna. Tapahtumahetkellä oli valoisaa ja tie oli kuiva. Alueella on 60km/h nopeusrajoitus.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin ”Kolahdus” olikin kuollut motoristi

  1. Milla sanoo:

    Todella surullista. Miten ammattikuljettaja voi olla näkemättä vastaan ajavaa skootteria??!! Kuorma-auton kuljettaja saanee rangaistuksen, mutta ei se ketään lohduta, kun onnettomuuden syytön osapuoli menehtyi :(.

  2. marika sanoo:

    Olen itsekin motoristi ja jokaiselle reissulle lähtee riskillä. Vaikka oma pää pyörisi, olisi tarkkana, pukeutunut värikkäästi jne. silti on puusilmiä lähes joka päivä jotka EIVÄT nää?! Sokeatko täällä ajavat autolla?

Vastaa