Mies kävi maailman kaikissa maissa, tuloksena hieno video

Liverpoolista kotoisin oleva Graham Hughes kävi jokaisessa maapallon maassa istumatta kertaakaan lentokoneessa. Neljä vuotta kestänyt matka oli ensimmäinen laatuaan.

Reissu alkoi Etelä-Amerikasta, josta matka jatkui Karibian kautta Väli-Amerikkaan ja Yhdysvaltoihin. Kanadasta hän matkusti Eurooppaan, ja Afrikan mantereelle. Matkan lopuksi hän matkusti Aasian kautta Tyynen valtameren saarille ja Oseaniaan.

Matka on nyt tiivistetty neljän minuutin videoon, jossa jokaisesta maasta on sekunnin pätkä.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa