Pojat veivät kotoa viinapullon ja lääkkeitä, 12-vuotias sammui pellolle

Turussa perjantaina aamupäivällä poliisi sai aamulla ilmoituksen, että nuorimies makaa Turussa pellolla vähäpukeisena. Poliisi tavoitti 12-vuotiaan nuoren miehen pellolta makaamasta.

Poliisin sekä sosiaaliviranomaisten selvityksissä kolme 12–14-vuotiasta poikaa olivat varastaneet kotoa viinapullon sekä huumausaineiksi luokiteltavia lääkkeitä. Pojat olivat nauttineet niitä yhdessä.

Kaksi pojista oli päässyt illalla huonossa kunnossa kotiin takaisin, mutta nuorin pojista oli sammunut pellolle, josta hänet sitten aamulla tavoitettiin ja toimitettiin sairaalaan.

Varsinais-Suomen poliisilaitos muistuttaa kaikkia vanhempia, joilla on alkoholijuomia tai lääkkeitä kotona, huolehtimaan niiden oikeasta säilytyksestä.

Jokaisen perheen oma pieni kultainen lapsukainen kasvaa vuosien saatossa ja siinä yhteydessä lapsille tulee mieleen asioita joita vanhemmat eivät ikinä uskoisi omien lasten tekevän tai kokeilevan, vahingossa tai tahallaan. Siis alkoholi ja lääkkeet sekä muut myrkylliset aineet turvalliseen paikkaan lapsien ulottumattomiin!

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa