Känni-ääliöiden pizzat työllistivät pelastuslaitosta

Joensuussa pizzat pitivät Pohjois-Karjalan pelastuslaitosta hereillä sunnuntaina 8. syyskuuta 2013 aamuyöllä.

Kello 3.31 Pelastuslaitos sai hälytyksen Aurinkokadulle. Esitietojen mukaan porrashuoneessa oli havaittavissa käryn hajua. Pelastuslaitos sai heräteltyä huoneiston asukkaan koputtamalla oveen. Huoneistossa hajun aiheuttajaksi selvisi uuniin unohtunut pizza kokin nukahdettua.

Kello 4.52 Pelastuslaitos sai hälytyksen Merimiehenkadulle. Ilmoituksen mukaan naapuri kuuli palovaroittimen hälyttävän. Yrityksistä huolimatta kukaan ei tullut avaamaan huoneiston ovea. Pelastuslaitos pääsi asuntoon kiipeämällä sinne parvekkeen kautta. Huoneistossa hälytyksen syyksi selvisi uuniin unohtunut pizza kokin nukahdettua.

Pelastuslaitos muistuttaa, että alkoholin vaikutuksen alaisena on syytä unohtaa ruuan valmistus ja nälän yllättäessä on suositeltavaa turvautua ruokaravintoloiden palveluihin.

Pietari

Vastaa