Pappa hakkasi pysäköinninvalvojan

Helsingin Senaatintorilla tiistaina iltapäivällä pysäköinninvalvojat olivat antaneet Senaatintorilla 75 -vuotiaan miehen ajoneuvolle pysäköintivirhemaksun, koska tämä oli pysäköinyt alueelle luvattomasti aikaisemmasta huomautuksesta huolimatta.

Tämän jälkeen mies oli pitänyt autoa tyhjäkäynnillä 5 minuuttia. Tämän johdosta miehelle oli annettu asiasta joutokäyntisakko.

Mies oli alkanut huutamaan ja protestoimaan asiaa. Hän oli noussut autosta ja tönäissyt toista pysäköinninvalvojaa. Pysäköinninvalvoja oli käskenyt miestä lopettamaan ja tönäissyt tämän kädet kauemmas.

Mies oli tönäissyt pysäköinninvalvojan työparia useamman kerran, johon tämä oli reagoinut tönäisemällä 75-vuotiasta yhden kerran kauemmas. Tämän jälkeen 75 -vuotias mies oli lyönyt kerran vasemmalla avokämmenellä tai nyrkillä tätä pysäköinninvalvojaa nenään.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa