Auto jyräsi 6-vuotiaan pojan, molemmille paloi vihreä liikennevalo

Helsingissä Laajasalontien ja Koirasaarentien risteyksessä lauantaina noin kello 16.10 23-vuotiaan helsinkiläisnaisen kuljettama henkilöauto törmäsi suojatiellä pyöräilleeseen 6-vuotiaaseen poikaan.

Nainen ajoi Kuvernöörintietä pitkin tarkoituksenaan kääntyä kulkusuunnassaan vasemmalle Laajasalontielle kohti Santahaminaa. Samanaikaisesti 6-vuotias poika ajoi, suojatietä käyttäen polkupyörällä risteykseen vastakkaisesta suunnasta.

Tapahtumapaikalla kuultujen todistajien kertoman mukaan sekä polkupyöräilijälle että autoilijalle oli palanut samanaikaisesti vihreä liikennevalo, kertoo Helsingin poliisilaitoksen yleisjohtaja Tuomo Tuohimaa.

Polkupyöräilijä kuljetettiin ambulanssilla Töölön sairaalaan ja alustavan tiedon mukaan hänellä on ainakin aivotärähdys.

Henkilöauton kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja vammantuottamuksesta. Alkoholilla ei ollut osuutta tapahtumien kulkuun.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa