Mies ammuttiin portaikkoon, tekijä pakeni paikalta

Kouvolan Lehtomäkeen tuli poliisille hälytys kello 15.00 jälkeen, että kerrostalossa on ammuttu miestä. Poliisi tuli nopeasti paikalla ja löysi kerrostalon porrastasanteelta noin 40-vuotiaan miehen, jota oli ammuttu.

Paikalle tuli nopeasti myös ambulanssi, mutta miehen pelastamiseksi ei ollut tehtävissä mitään. Mies kuoli tapahtumapaikalle. Henkirikosta tutkitaan murhana.

Paikalta paennutta tekijää ei ole tavoitettu. Poliisi pyytää ilmoittamaan aikista normaalielämänmenosta poikkeavista tapahtumista, henkilöistä ja autoista sunnuntaina iltapäivällä ennen ja jälkeen kello 15.00 Kouvolan Eväkujan ympäristössä.

Havaintoja voi ilmoittaa puhelinnumeroon 07187 35600 tai sähköpostiin rikostorjunta.kymenlaakso@poliisi.fi.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa