Siirry sisältöön

Mies jätettiin tielle yöllä t-paidassa, vahvasti humaltunut seurue epäiltynä kuolemasta

Ylitornin Karemajantien varrelta löytyi sunnuntaina 20.10.2013 aamulla 54-vuotias paikkakuntalainen mies menehtyneenä. Mies on menehtynyt tapahtumapaikalla lauantai-illan ja sunnuntaiaamun välisenä aikana.

Vainajalla oli yllään ohuet housut ja T-paita. Tapahtumayönä on ollut pakkasta. Poliisi aloitti asiassa rikostutkinnan nimikkeillä kuolemantuottamus ja heitteillepano, koska kuolinolosuhteet olivat poikkeukselliset.

Lauantai-iltana mies oli ollut liikkeellä vahvasti alkoholin vaikutuksenalaisena olleessa autoseurueessa. Mies oli poistunut autosta hetkeksi ja autoseurue oli lähtenyt liikkeelle ja jättänyt miehen Karemajantielle, jonne hän oli menehtynyt.

Esitutkinnan aikana kaksi henkilöä on ollut tutkintavankina, mutta heidät on vapautettu esitutkinnan edetessä ja tapahtumienkulun selkiytyessä. Asia lähtee syyteharkintaan rikosnimikkeillä: kuolemantuottamus ja heitteillepano.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.