Mies yritti maksaa taksikyydin 500 euron muistilapulla

Lahden keskustassa puolenyön aikaan noin 60-vuotias mies tilasi itselleen taksin ajattaen kotiinsa Mukkulaan. Määränpäässä havaittiin, ettei miehellä ollut senttiäkään rahaa eikä hänen tililtäkään löytynyt riittävästi katetta.

Lopulta mies kaivoi taskustaan 500 euron setelin ja sanoi ”rahaa kyllä löytyy”. Taksilla ei ollut vaihtaa kyseistä seteliä, joten mentiin paikalliseen ravitsemusliikkeeseen vaihtamaan seteli pienemmäksi.

Henkilökunta havaitsi heti, että seteli olikin vain muistilappu, jonka toisella puolella oli 500 euron tunnus, mutta toisella puolella teksti ”this is a fake.”


Päihtynyt matkustaja tuotiin selviämään loppuyöksi Lahden pääpoliisiasemalle. Miestä epäillään lievästä petoksesta. Samantapaisia maksutta-ajelua miehellä on tilillään useita viime vuosien aikana.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa