Raju ketjukolari moottoritiellä

Lahdessa Pekanmäessä valtatiellä neljä Hartwallin tehtaan kohdalla aamulla klo 06.30 tapahtui kuuden auton ketjukolari. Pohjoisen suuntaan ensimmäisenä ajanut pakettiauto pyörähti jäisellä tiellä ja jäi pysähdyksiin ajokaistalle.

Toisena ajanut henkilöauto sai pysäytettyä ennen paikallaan ollutta pakettiautoa. Kolmantena tullut henkilöauto törmäsi toisena ajaneen henkilöauton perään.

Neljäntenä ajanut henkilöauto pystyi väistämään kolaroineet autot, mutta suistui ulos tieltä. Viidentenä ajanut henkilöauto sai pysäytettyä ennen kolaripaikkaa, mutta takaa tullut kuudes henkilöauto törmäsi sen perään.

Kaikissa autoissa oli vain kuljettaja. Kolmannen henkilöauton naiskuljettaja vietiin ambulanssilla sairaalaan. Hänellä ei tiettävästi ole vakavia vammoja. Neljä autoa vietiin hinausautolla pois tapahtumapaikalta. Poliisi jatkaa onnettomuuden tutkintaa.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa