Siirry sisältöön

Raju ketjukolari moottoritiellä

Lahdessa Pekanmäessä valtatiellä neljä Hartwallin tehtaan kohdalla aamulla klo 06.30 tapahtui kuuden auton ketjukolari. Pohjoisen suuntaan ensimmäisenä ajanut pakettiauto pyörähti jäisellä tiellä ja jäi pysähdyksiin ajokaistalle.

IMG_0152

IMG_0157

Toisena ajanut henkilöauto sai pysäytettyä ennen paikallaan ollutta pakettiautoa. Kolmantena tullut henkilöauto törmäsi toisena ajaneen henkilöauton perään.

Neljäntenä ajanut henkilöauto pystyi väistämään kolaroineet autot, mutta suistui ulos tieltä. Viidentenä ajanut henkilöauto sai pysäytettyä ennen kolaripaikkaa, mutta takaa tullut kuudes henkilöauto törmäsi sen perään.

Kaikissa autoissa oli vain kuljettaja. Kolmannen henkilöauton naiskuljettaja vietiin ambulanssilla sairaalaan. Hänellä ei tiettävästi ole vakavia vammoja. Neljä autoa vietiin hinausautolla pois tapahtumapaikalta. Poliisi jatkaa onnettomuuden tutkintaa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.