Tunnistatko nämä esineet?

Turussa torstaina 05.09.2013 aloitetun anastusrikoksen esitutkinnan yhteydessä takavarikoitiin rikoksesta epäiltyjen hallusta omaisuutta. Poliisi uskoo esineiden olevan muualta anastetun.

Kuvissa näkyvät metalliset, mm. hopeiset korut ja koriste-esineet ovat toistaiseksi vailla oikeaa omistaa. Osassa esineitä on näkyvissä käsinkirjoitettuja hintalappuja, joten niiden epäillään olleen aiemmin myynnissä jossakin myyntipisteessä.

Poliisi pyytää niitä henkilöitä, jotka tunnistavat kuvissa olevia esineitä, tai muuten tietävät esineiden alkuperän selvittämisessä oleellisia tietoja, ottamaan yhteyttä Varsinais-Suomen poliisiin, vihjenumeroon 050-3498995 . Puhelimen vastaajaan voi jättää myös asiaan liittyviä viestejä.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa