Coca-Cola-tölkki pienenee ensi vuonna

Ensi vuonna, tammikuun alussa Suomeenkin saapuu uusi niin sanottu ”heti nautittava” 0,25 litran kokoinen Coca-Cola tölkki. Virvoitusjuomajätin 0,33 litran Coca-Cola-slim-tölkki katoaa samalla irtomyynnistä.

Uusi tölkki sisältää energiaa 105 kilokaloria, kun vanha sisältää 139 kaloria. Uutuus onkin Coca-Colan vastuullisuudesta lihavuuden vastaisessa kamppailussa.

Osassa Eurooppaa Coca-Cola ja Coca-Cola Zero -tölkkien kapeammat Slim-muodot tulivat kauppoihin jo tänä vuonna.

Kyseessä on sikäli jännittävä uutuuspakkaus, että virvoitusjuomien pakkauskokovalikoimassa ei ole tapahtunut suuria muutoksia viime vuosina. Suomessa ei perinteisiä virvoitusjuomia ole aiemmin saanut näin pienessä pakkauksessa. Suomessa pakkaus on ensimmäinen laatuaan, vaikka sitä on ollut myynnissä useissa muissa Euroopan maissa, selventää Coca-Cola Finlandin viestintäpäällikkö Théa Natri.

Pietari

Vastaa