Joulu pilalla! – Tätä herkkua et löydä kaupoista tänä jouluna

Joulu on pilalla, sillä Ylen mukaan Fazerin liköörikonvehteja on turha etsiä tänä jouluna kaupoista. Fazer ei pysty toimittamaan kauppoihin tätä klassikkomakeista.

Syynä tähän vakavaan tapaukseen on Vantaan makeistehtaan uuden valulinjan ongelmat. Linjalla valmistetaan täytteellisiä suklaakuorrutettuja makeisia.

Fazerilla on tällä hetkellä meneillään uuden tärkkelysvalulinjan käyttöönotto Vantaan makeistehtaalla. Valulinjalla valmistetaan täytteellisiä suklaakuorrutettuja makeisia. Linjan käyttöönotto on valitettavasti ollut odotettua haasteellisempaa, Fazerin viestintäpäällikkö Satu Ikäheimo sanoo.

Jutun mukaan muita joulumakeisia saadaan normaalisti.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa