Pizza Hut:n hirviöpizza – 12 pihviä ja hampurilaiskastike

Pizza Hut on tuonut markkinoille lanseeramansa juustohampurilaisen ja pizzan yhdistelmän. Crown Cheese Burger nimeä kantavassa pizzassa on peräti kaksitoista jauhelihapihviä hampurilaiskastikkeen kera.

Mozzarellajuustoa, jauhelihaa, suolakurkkua, punasipulia ja cheddar-juustoraastetta löytyy pizzan keskeltä. Tämän päälle älle tulee vielä tuoreita tomaattisiivuja, salaattia ja hunajasinappikastiketta.

Helsingissä Citykäytävän ja Tennispalatsin ravintoloista Crown Cheese Burger -pizzaa myydään hintaa 29,90 euroa. Helsingin Munkkivuoren Take Away -toimipisteestä ja Tampereella Tesoman Take Away -toimipisteessä hinta on 26,90 euroa.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa