Huikea käytännön pila – Massiivinen huumeratsia opiskelijataloon

Huikeista käytännön piloistaan tunnettu VitalyzdTv on julkaissut jälleen YouTube-videopalvelussa huikean pilann, jonka uhreina ovat opiskelijat.

Videolla Amerikkalaisen DEA-huumeviranomaiset saapuvat tekemään huumeratsiaa opiskelijataloon. Kaikki opiskelijat käskytetään polvilleen seinää vasten ja talosta löydettiin lavastettu huumevarasto.

Faktaa:

Drug Enforcement Administration (DEA) eli Yhdysvaltain huumepoliisi on Yhdysvaltain oikeusministeriön lainsäädännön täytäntöönpanovirasto. Se takavarikoi vuonna 2005 1,4 miljardia dollaria huumausaineista saatuja varallisuuksia sekä 477 miljoonan arvosta itse huumausaineita.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa