Isä uhkasi puukolla neljävuotiasta poikaansa

Helsingissä sunnuntain vastaisena yönä neljävuotiaan pojan isä soitti hätäkeskukseen ja antoi ymmärtää pitävänsä poikaa panttivankina. Iltalehden mukaan paikalle hälytetyt poliisit yrittivät puhumalla saada tilanteen rauhoitettua.

Mies piti leipäveistä pojan kurkulla. Hän piti tiukasti pojasta kiinni eikä päästänyt irti. Hän kielsi poliisia tulemasta lähelle, ettei mitään satu, Juha Rautaheimo Helsingin poliisista kertoo.

veitsiTilanne paikalla oli uhkaava, joten toinen poliisi hyökkäsi sopivan hetken tullen ja pääsi kiinni miehen veitsikäteen. Toinen poliisi puolestaan sai otettua pojan mieheltä, eikä poika loukkaantunut.

Poliisit joutuivat käyttämään etälamautinta syntyneen käsikähmän takia miehen taltuttamiseksi. Tekohetkellä humalassa ollut noin 45-vuotias isä vangittiin Helsingin käräjäoikeudessa törkeästä vapaudenriistosta ja virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta epäiltynä.

Tämä liittyy perheen sisäisiin asioihin eikä niistä voi enempää kertoa. Ilmeisesti mies halusi saada huomiota osakseen, Rautaheimo sanoo.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa