Juna törmäsi kahteen mieheen – Toinen kuoli

Tampereella Hankkion kaupunginosassa Kauppilankadun loppupään kohdilla kaksi miestä jäi junan töytäisemiksi lauantaina. Hälytys tuli Pirkanmaan poliisille klo 18.24.

Kuva: Alma 360 / Kirsi Tuura

Kuva: Alma 360 / Kirsi Tuura

Tamperelainen vuonna 1979 syntynyt mies menehtyi saamiinsa vammoihin. Tamperelainen vuonna 1964 syntynyt mies loukkaantui vakavasti. Hänellä ei ole tällä hetkellä välitöntä hengenvaaraa.

Loukkaantunutta ei ole päästy puhuttamaan kuin aivan alustavasti, joten syytä radalle joutumiseen ei voida vielä varmuudella sanoa. On odotettavissa, että häneltä ei tulla saamaan tietoja muutamaan päivään, joten poliisi tiedottaa asiasta seuraavan kerran kun tarkempaa selvyyttä tapahtumien kulkuun on saatu, tiedottaa poliisi.

Junien vauhti tapahtumapaikan kohdalla on n. 120 km/h. Pimeydestä ja sateista säästä johtuen näkyvyys radalla on erittäin rajoitettu. Junan kuljettajalla ei ole ollut mitään mahdollisuutta reagoida tapahtuneeseen estääkseen tapahtuneen.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa