Piparilla saat ilmaisen bussimatkan

Joulukuun 17. päivä Matkahuolto siirtyy pipariseen matkalippuun. Yhden päivän ajan bussimatkustajat voivat osoittaa joulumielensä leipomalla matkalippunsa itse.

Kampanjalla Matkahuolto haluaa ilahduttaa asiakkaitaan vuoden kiireisimpänä matkustusaikana. Piparinen lippu oikeuttaa vapaavalintaiseen yhdensuuntaiseen bussimatkaan kampanjapäivänä.

Piparinen matkalippu on meidän tapamme kiittää matkustajiamme kuluneesta vuodesta ja muistaa heitä vuoden kiireisimpänä matkustusaikana. Joulukiireistä huolimatta bussissa matkustaminen on mukavaa ja helppoa. Toivomme että ihmiset ovat liikkeellä hyvällä joulumielellä, sanoo Matkahuollon liiketoimintapäällikkö Jukka Ylitalo.

Piparisen matkalipun tulee olla ihan oikea perinteinen piparkakku, josta käy selvästi ilmi toivottu lähtöpaikka ja määränpää esimerkiksi sokerikuorrutteella. Pipari tulee esittää Matkahuollon toimipaikassa, jossa se vaihdetaan bussilippuun.

Piparinen matkalippu kelpaa seuraavissa Matkahuollon toimipaikoissa: Forssa, Hamina, Helsinki, Huittinen, Hyvinkää, Hämeenlinna, Iisalmi, Imatra, Joensuu, Jyväskylä, Järvenpää, Karhula, Kemi, Kokkola, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Lapua, Lohja, Loimaa, Mikkeli, Mäntsälä, Oulu, Pieksämäki, Pietarsaari, Pori, Porvoo, Rauma, Riihimäki, Rovaniemi, Salo, Sastamala, Savonlinna, Seinäjoki, Sodankylä, Tampere, Turku, Vaasa, Varkaus ja Ylivieska.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa