PlusTV:n kanavat veloituksetta joulupyhinä

Joulupyhinä on monta hyvää syytä katsoa televisiota. PlusTV nimittäin kiittää silloin kuluneesta vuodesta ja toivottaa hyvää joulua.


Ei se pelkästään ole syy, sillä 24. – 26. joulukuuta välisenä aikana kaikissa Suomen antennikodeissa voi katsoa 15 PlusTV:n kanavaa veloituksetta ja ilman korttia. Voit katsoa urheilua suorina lähetyksinä, tutustua parhaisiin uutuussarjoihin, katso hauskimpia lastenohjelmia ja laadukkaita huippuleffoja.

VAPAASSA KATSELUSSA OLEVAT KANAVAT:

Kanavien asentaminen on helppoa:

Avaa televisio
Tee automaattinen kanavahaku
Nautiskele parhaasta televisioviihteestä ja joulun tunnelmasta.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa