Facebook-tiedotteesta hitti: SaiPa tarjoaa hyökkääjäänsä olympialaisiin

Jääkiekon SM-liigassa pelaava SaiPa tarjoaa tuoreessa Facebook-päivityksessään hyökkääjäänsä Ville Kohoa 2014 talviolympialaisiin Sotshiin.

Tiedotteen vastaanottajaksi on merkitty jääkiekkomaajoukkueen päävalmentaja Erkka Westerlund. Siinä mainitaan SaiPan tietävän, että Sotshiin lähtevä joukkoe on jo nimetty, mutta tiukan paikan tullen Lappeenrannan suuntaan voi aina soittaa.

Tämä pelaaja hoitaa kyllä luotettavasti hyökkääjän hommat, tekee peliä ja pelaa molempiin suuntiin, mutta hoitaa kyllä pakinkin tontin mahdottoman hyvin. Veskarina ei ole tiettävästi pelannut, mutta tarvittaessa hoituu varmaan sekin.

Lappeenrannan suunnalla ei suututa, vaikka kutsu Koholle joukkoeeseen ei kävisikään. Lopuksi kuitenkin muistutetaan, että maajoukkueurallaan Koho on tehnyt piste per peli.

Pietari

Vastaa