Missä on 20-vuotias Tero?

Enolainen 20-vuotias Tero Hiltunen on kateissa, tiedottaa Itä-Suomen poliisilaitos. Hiltuseen on viimeksi saatu yhteys keskiviikkona 8.1.2014 illalla.

Hiltunen on noin 174 cm pitkä ja erityisen hoikka. Hänellä on silmälasit ja hän on pukeutunut mustaan työtakkiin, missä on keltaisia heijastinnauhoja.

Hiltunen on ollut liikkeellä Peugeot merkkisellä henkilöautolla AYE-128.  Auto löytyi etsinnöissä  Enon Mieronahosta, Siltavaarantieltä lauantaina, mutta mahdollisesti auto on ollut kyseisellä paikalla jo aikaisemminkin.

Itä-Suomen poliisilaitoksen Joensuun poliisiasema pyytää havaintoja Tero Hiltusesta tai tämän liikkeistä keskiviikkoillan jälkeiseltä ajalta Enosta. Tiedot voi soittaa ensisijaisesti puhelimeen 071 875 6332 tai hätäkeskukseen 112.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa