Nuorukainen myi sossun maksusitoumusta Huuto.netissä

20-vuotias sähkötekniikkaa Helsingin Metropoliassa opiskeleva nuorimies muutti ensiasuntoon tammikuussa 2014. Hän on saanut Vantaan kaupungin sosiaalihuollon 500 euron maksusitoumuksen huonekalujen ostamiseen.

84a4a4626b1165c3377dd29941adc-orig (1)Mies olikin ”nokkela” ja laittoi tämän ”lahjakorttinsa” tiistai-iltana Huuto.netin sivuilla myytiin. Kaiken tarvittavan hän on jo ostanut, joten hän haluaisi pistää rahat johonkin itselleni tällä hetkellä järkevämpään.

Maksusitoumuksella saa ostaa sängyn, patjan, keittiöpöydän ja -tuolit, astioita, peittoja, tyynyjä, liinavaatteita, pyyhkeitä tai valaisimia Avoimesta huonekaluliikkeestä, kuten Ikeasta tai vastaavasta.

Kolikon kääntöpuolena on se, että maksusitoumus on minun nimissäni ja minun pitää kuitata maksusitoumus oston yhteydessä, kirjoittaa ilmoittaja.

Myöhemmin ilmoitettiin, että ylläpito on sulkenut kohteen ja estänyt kaupankäynnin.

– Nyt mua harmittaa, että ilmoitus ehti olla esillä tunnin ja jäi sulkeuduttuaankin esille verkkoon, katuu nimettömänä esiintyvä ilmoittaja MTV3:lle.

Mitä ajatuksia tämä herättää Sinussa? Nopeasti ajateltuna kyseessä on törkeä yhteiskunnan kusetus, mutta toisaalta nerokas tempaus.2

Kategoria(t): Internet Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin Nuorukainen myi sossun maksusitoumusta Huuto.netissä

  1. Ria sanoo:

    Sosiaalitoimen olisi tullut kysyä, mitä nuorukainen vielä tarvitsee uuteen asuntoonsa. Ja ne olisi tullut korvata hänelle kuittia/tiliotteen mukaisia summia vastaan. Tuollaisen avoimet maksusitoumukset eivät toimi, kun ei niitä saa kayttää kuin yhdessä liikkeessä.

Vastaa