Siviilipoliisit nappasivat taskuvarkaat rysän päältä

Helsingissä sunnuntaina 26.1.2014 klo 01.10 siviilipukuinen poliisipartio havaitsi kahden miehen kävelevän edes takaisin lukuisten keskustan ravintoloiden jonoja sekä ravintoloiden edustoja, missä oli ihmisiä tulossa tai menossa ravintolaan.

IMG_0725.jpg

Miehet seurasivat eri ihmisiä kävellen heidän perässään ja välillä ollen aivan vieraiden ihmisten vieressä ikään kuin nojaten näihin, kertoo miesten outoon käytökseen huomiota kiinnittänyt poliisi.

Kierreltyään miehet tunkeutuivat keskelle ravintola Adamsin sisäänpääsyjonoa ja edelleen jonossa jonottaneiden naisten taakse. Toinen miehistä meni jonossa olleiden naisten taakse toisen jäädessä jonon toiselle puolelle.

Poliisi näki, kuinka toinen miehistä otti nuoren naisen repusta jonkin esineen ja laittoi sen taskuunsa. Myös toinen mies oli teon tapahtuessa naisen repussa kiinni. Tämän jälkeen miehet poistuivat nopeasti pitkin Ludviginkatua Korkeavuorenkatua kohti.

Miehet otettiin kiinni epäiltyinä varkauteen. Miehille tehdyssä turvallisuustarkastuksessa toisen miehen hallusta löytyi naisen repusta anastettu rasia, jossa oli henkilökohtaisia tavaroita. Rasia luovutettiin takaisin asianomistajalle tapahtumapaikalla.

22- ja 20-vuotiaat miehet otettiin kiinni epäiltyinä varkaudesta ja heidät toimitettiin poliisin tiloihin.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa