Alokkaat eivät osaa pukeutua – ”Normaalijärkisen ihmisen pitää tajuta pukea”

Parolan Panssariprikaatissa sotilasvala- ja vakuutustilaisuudessa alokkaat joutuivat seisomaan ulkona, hyytävässä säässä kevyessä vaatetuksessa, kertoo Aamulehti. Erään mukana olleen vanhempi otti yhteyttä, koska moni alokas on sairastunut.

Jaakon sotilasvalaPanssariprikaatin kanslian päällikkö Ari Viitalan mukaan valakäskyssä määriteltyyn varustukseen kuuluu maastopuku, jonka takki on sama sekä kesä- että talvikäytössä.

Alokkailla on samat mahdollisuudet pukea vaatteita ja vaikka pitkät kalsarit, väliasu ja villasukat lisäksi. Normaalijärkisen ihmisen pitää tajuta, että laittaa muutakin kuin t-paidan takin alle, hän sanoo.

Panssariprikaatissa on kiinnitetty huomiota nuorten miesten pukeutumiseen, sillä he lähtevät liian vähissä vaatteissa pihalle.

Ennen valatilaisuutta alkoi olla mahatautia ja lisäksi on normaalia kausiflunssaa. Aamuvastaanotolla käy tavallisesti väkeä sadan henkilön molemmin puolin, eikä tänään ollut mikään poikkeava maanantai.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa