Esa katosi viikko sitten – ”Rikoksen mahdollisuutta ei voi sulkea pois”

Tohmajärvellä asuva Esa Turunen on ollut kadoksissa tiistai-illasta 18.3.2014 lähtien. Vuonna 1958 syntynyt Turunen on tämän hetkisen tiedon mukaan Turunen on poistunut asunnoltaan Tohmajärven Lahdenvaarantieltä tiistain ja keskiviikon välisenä yönä.

Poliisi on suorittanut lukuisia kuulusteluja sekä puhutuksia katoamisen johdosta. Maastoetsintöjä on suoritettu Turusen kodin lähistöllä ja muualla Tohmajärvellä. Turusesta ei ole saatu mitään havaintoja katoamisen jälkeen.

Esa Turunen on 170 cm pitkä, painaa noin 90 kg ja hänellä on ruskeat hiukset sekä punertavat viikset. Katoamishetkellä hän on mahdollisesti pukeutunut mustiin verkkareihin, mustaan toppatakkiin sekä lippahattuun.

Rikoksen mahdollisuutta Turusen katoamiseen ei ole tässä vaiheessa pystytty sulkemaan pois. Poliisi pyytää havaintoja ja vihjeitä Esa Turuseen liittyen. Havainnot voi soittaa numeroon 050 406 3778.

Esa+Turunen1

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa