Herkkä video tanssivista siskoksista

Siskokset Gracie ja Quincy Latkovski Shepherdsvillestä, Kentuckysta osallistuivat ja voittivat kansallisen tanssikilpailun yhdessä, huolimatta pikkusiskon CP-vammasta.

Vanhempi sisar Quincy, nyt 11-vuotta, aloitti tanssimisen jo aivan pienenä. Kun toinen siskoksista, sähköpyörätuolilla liikkuva Gracie, 9-vuotta, ilmoitti haluavansa myös osallistua tanssiin, hänen perheensä tuki ajatusta täysillä. Viimeiset viisi vuotta tytöt ovatkin treenanneet yhdessä samassa tanssikoulussa, Dance Unlimited Inc:ssä Louisvillessä.

”I like dancing with my sister because I know I can help her with anything she wants to do,” Quincy tells us. ”We can show the world that just because you’re in a wheelchair there isn’t anything you can’t do.”

470_2764065

Gracie ottaa myös voimistelutunteja Quincyn kanssa, ja on jopa osallistunut puolimaratonille setänsä kanssa, käyttäen erikoisvalmisteista tuolia. Tänä vuonna tämä sinnikäs tyttö haaveilee koko maratonille osallistumisesta ja kävelytuen käyttämistä maaliviivan ylittämiseksi.

Herkkä video tanssivista siskoksista

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry sivun alkuun