Perusteettomia huijauslaskuja liikkeellä

Itä-Suomessa, etenkin Pohjois-Karjalan alueella askutushuijarit ovat aktivoituneet. Lukuisat yritykset ovat nimittäin saaneet perusteettomia laskuja.

logo_poliisiHuijauslaskussa on asiakaspalvelun numero, johon tiedusteluja pyydetään tekemään. Puheluiden osalta on syytä huomioida, että soitto numeroon maksaa 25 euroa minuutti – sisältäen tosin ALV:n.

Huijauslaskuja kohdennetaan yrittäjille ja yrityksille, sillä heillä ei ole suojanaan kuluttajansuojaa kuten yksityisillä henkilöillä ja yrittäjiä huolestuttavat mahdolliset perintätoimet sekä yritykselle mahdollisesti koituvat maksuhäiriömerkinnät, kertoo rikoskomisario Leevi Makkonen.

Poliisi kehottaa tarkkaavaisuuteen laskujen suhteen. Selkeästi perusteetonta laskua ei ole syytä maksaa.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa