Gigantti jakaa asiakkailleen polkupyöriä

Gigantin Fillari Kaupan Päälle -kampanja on alkanut. Kaikille kampanjamerkittyjen tuotteiden ostajille yhtiö antaa ”ilmaisen” polkupyörän.

Viikon aikana on jaossa jopa 5000 kpl LOOP Colorado -polkupyöriä, joiden arvo on 199 euroa. Pyöriä on rajattu määrä ja pyörän saanti edellyttää kuitenkin vähintään 169 euron hintaisen tuotteen ostamista.

Vastaava kampanja sai Ruotsissa huippuvastaanoton ja halusimme kokeilla samaa täällä, toteaa Gigantin markkinointijohtaja Niko Sandström.

Julkaisu käyttäjältä Gigantti.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa