Menoa riitti pääsiäisenä – Hyvää musiikkia ja seuraa sekä lätkää

Pääsiäisviikosta on selvitty hengissä. Menoja riitti etenkin Savonlinnan jäähallin suuntaan, jääkiekon sekä festareiden muodossa. Nämä kuvat kertovat tarpeeksi.

Maanantai:

Asennettiin viikonloppuna upeaa led-nauhaa keittiöön. Viisi metriä laadukkaan tuntuista nauhaa maksoi ebay:n kautta tilattuna noin 30 euroa, ei paha hinta. Värejä voi muuttaa kätevästi kaukosäätimen avulla.

Upeaa led-nauhaa!

Tiistai:

Sorsapariskunta seikkaili vaarallisen oloisesti autotiellä. Päätettiin Maijun kanssa auttaa eläimiä ja varmistettiin, ettei ne jää autojen alle. Lopulta ne löytivät paikkansa ojasta. Toivottavasti löytävät lopulta tiensä järven aalloille.

Sorsat ojassa.

Keskiviikko:

Ihana vaimoni on kaunis tässäkin kuvassa. Tarvitseekohan sitä mitään muuta mainita, kuva kertokoon puolestaan.

Maijun upeat meikit.

Torstai:

Käytiin rakkaan kanssa katsomassa Savonlinnan jäähallissa Suomi-Saksa jääkiekkomaaottelua. Olin ensimmäistä kertaa katsomassa livenä Leijonia. Aika vaisu ottelu oli, kun vain muutamalla pelaajalla on panoksena paikka MM-kisoissa. Hienoa oli kuitenkin nähdä tuokin ottelu.

Leijonat kiittää.

Perjantai:

Käytiin pitkäperjantain ajelulla pörräämässä ympäri kyliä. Mittariin kertyi kuutisen kilometriä ja päädyttiin sillan alle.

Sillan alla.

Lauantai:

Savonlinnan jäähallissa järjestettiin pääsiäisenä Iskelmä viikonloppu. Ensimmäisenä päivänä järjestelyt vähän ontuivat, mutta loppua kohden alkoi sujua. Päästiin yhteiskuvaan vuoden 2013 The Voice of Finland -kilpailun voittaja Antti Railion kanssa.

IMG_1130

Sunnuntai:

Iskelmä viikonloppu jatkui sunnuntaina. Illan odotetuin esiintyjä oli tietenkin ystävämme Arttu Wiskari. On se vaan hieno mies, vaikka Maiju ei takatukasta tykkääkkään. 😉

IMG_1590

Kategoria(t): Maiju, Pietari Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa