Entinen poliisi-Skoda pakotti vastaantulijat pientareelle

Nastolasta 12-tieltä tuli keskiviikkona noin klo 15.05 aikaan ilmoitus valkoisesta Skoda Octavia-henkilöautosta, joka ohitti ajoneuvoletkan erittäin suurella ylinopeudella ja aiheutti vaaratilanteita.

Ilmoittajan mukaan Skoda ohitti usean ajoneuvon letkan erittäin huomattavalla ylinopeudella. Sama ajoneuvo lähti uudestaan ohitukseen, jolloin kaksi vastaantulevaa ajoneuvoa joutuivat väistämään pientareelle.

Lahdessa Askonkadulla poliisipartio sai pysäytetyksi tuntomerkkeihin sopivan auton, jota kuljetti hieman yli 20 -vuotias ulkopaikkakuntalaismies. Auton jalkatilasta löytyi tutkanpaljastin. Kuljettaja kiinniotettiin epäiltynä törkeästä liikennneturvallisuuden vaarantamisesta ja paljastinlaiterikkomuksesta.

Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja valkoisen Skoda Octavian ajosta 12-tiellä Nastola-Lahti välillä, etenkin pientareelle väistävien kuljettajien havainnot olisivat tärkeitä. Skoda on poliisin käytöstä poistettu vanha virka-auto. Vihjeitä voi soittaa numeroon 0295 414222.

1288647815521

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa