Nollat puhaltaneet autoilijat saivat ruusun

Perinteinen Ruusuratsia pidettiin sunnuntaina 4.5. hiukan kolean sään merkeissä, tiedottaa Kaakkois-Suomen poliisilaitos.

Kaakkois-Suomen liikennepoliisi jakoi yhdessä Kouvolan Liikenneraittiusjärjestö ry:n edustajien kanssa nollat puhaltaneille kuljettajille kaikkiaan 200 ruusua. Koko ratsian aikana ei löytynyt yhtään alkoholia nauttinutta kuljettajaa.

Ruusunpäivän ratsiaperinne on levinnyt myös Etelä-Karjalaan, jossa Kaakkois-Suomen liikennepoliisi jakoi ruusuja yhdessä Terveys ry:n Joutsenon paikallisyhdistyksen edustajien kanssa nollat puhaltaneille kuljettajille.

Poliisi+puhalluttaa+Ruusun+päivänä

Ruusuja jaettiin VT 6:n levähdysalueella Korialla.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa