Poliisi julkaisi kuvan ryöstöstä – Puhui paikallismurteella

Haminan Alakaupungin Sale ryöstettiin aseella uhaten keskiviikkona 21.5.2014 kello 21.00. Tekijän epäillään nousseen ryöstön jälkeen vaalean Nissan Bluebird -henkilöauton kyytiin Kaalipellonkadun ja Vepanpolun risteyksessä.

hamina_sale

Auto jatkoi matkaansa Kari Lindbergin kadun päähän, jossa on läpiajon estävät puomit. Tällöin yksi henkilö poistui autosta ja auto kääntyi takaisin tulosuuntaansa. Tällöin autossa on ollut kyydissä ainakin kaksi henkilöä.

Tekijän epäillään olleen noin 30-vuotias suomalainen mies ja käyttäneen paikallista murretta. Tekijällä oli mukanaan musta reppu, jossa valkoisella tekstillä logo”Jack Daniels, Old No. 7 brand Tennessee Whiskey”.

hamina_sale2

Poliisi on kiinnostunut kaikista havainnoista tekijään tai edellä mainittuun henkilöautoon liittyen. Poliisi pyytää ilmoittamaan asiaan liittyvät havainnot virka-aikaan Haminan poliisiaseman palvelupäivystyksen numeroon 0295 414580 ja virka-ajan ulkopuolella numeroon 050 4479574.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa