Poliisi: Mies näytti sukuelimensä lapsille – Häntä etsitään

Jyväskylässä Kirrin uimarannalla, Laukaan keskustassa koulun alueella ja Äänekoskella Häränvirran puistossa sunnuntain 25.5.2014 aikana lasten lähettyville on hakeutunut mies, joka on puhunut näille seksuaalisia asioita.

Osassa tapauksista mies on paljastanut lapsille sukuelimensä, kerrotaan Sisä-Suomen poliisilaitokselta.

Poliisi tutkii tapauksia lapsen seksuaalisena hyväksikäyttönä ja selvittää tekijän henkilöllisyyttä sekä sitä, onko kaikissa tapauksissa kyseessä sama henkilö. Poliisi pitää tätä kuitenkin mahdollisena.

Eri tapauksista yhdistettyjen tuntomerkkien perusteella epäilty on keski-ikäinen mies, jolla on vaaleat ja lyhyet hiukset. Hiuksissa voi olla osittaista kaljuuntumista. Miehellä on ollut käytössään valkoinen pakettiauto.

Asiaan liittyvistä havainnoista tai vihjeistä pyydetään ilmoittamaan Jyväskylän poliisin rikostutkijoille numeroon 050 456 0471

poliisi_etu1006MN_820_uu

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa