Poliisi pahoittelee: ”Otimme haltuun lipputangoiksi naamioidut aseet”

Helsingin poliisi otti vappumarssin aikana haltuun muutamia lipputangoiksi naamioituja astaloita. Tätä on julkisuudessa arvosteltu, koska eräästä autosta olisi marssialueella muka takavarikoitu selvästi lippusaloiksi tarkoitettuja puutankoja.

Helsingin poliisi vastaa nyt, että tarkemmassa selvittelyssä on ilmennyt, ettei autosta haltuun otetut lippusalot liittyneet anarkistien mielenosoitukseen. Vastaavia astaloita käytettiin viikkoa aikaisemmin Eduskuntatalolla lyömäaseena mielenosoituksessa.

Poliisi pahoittelee tapahtunutta ja palauttaa haltuun otetut lipputangot henkilöille. Poliisi joutui katkomaan osan lipputangoista, jotta ne mahtuisivat partioautoon. Katkaistut tangot korvataan ja yhdeltä henkilöltä pois otettu järjestyksenvalvojakortti palautetaan.

Kuva_lipputangoiksi_naamioiduista_astaloista1

Lipputangoksi_naamioitu_astalo_kuva2

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa