Seuraa kalasääskiperhettä netissä

Hailuodossa sijaitsevan Sääksen pesäkameran kuvaa on käynyt vuodesta 2005 katsomassa jo 9 miljoonaa kävijää ympäri maailman.

Valokuvaaja Voitto Pulkkisen ylläpitämä nettikamera mahdollistaa kalasääskiperheen huomaamattoman ja häiriöttömän seurannan pesällä.

Tarkoitukseni on kehittää kävijöiden katselukokemusta yhä monipuolisempaan suuntaan. Suunnitteilla on ottaa käyttöön uuden teknikan mahdollistama järjestelmä, jolla pesän tapahtumien seuranta tuottaa katsojille yhä ainutlaatuisempia kokemuksia, Pulkkinen toteaa.

Projektia voi tukea muun muassa ostamalla Sääksen pesä -dokumentin dvd:llä 30 euron hintaan.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa