Dokahontas naurattaa – Aku Hirviniemi parodioi Smoukahontasia

Pietarsaarelainen 20-vuotias Sara Maria ”Smoukahontas” Forsberg nousi taannoin siansaksa-kielivideoillaan maailmanlaajuiseen suosioon. YouTubessa Forsbergin videoilla on yli 22 miljoonaa katselukertaa.

Forsberg muutti toukokuussa Los Angelesiin, jossa hänen on tarkoitus työskennellä Youtube-pohjaisen mediakanavan sisällön tuottajana ja esiintyjänä.

Putous-ohjelmasta tuttu Aku Hirviniemi on tehnyt aiheesta parodian. Dokahontas-hahmo on jopa parempi kuin alkuperäinen Smoukahontas. Kyseessä on ensi syksynä Maikkarilla alkavan Posse-ohjelman ennakkomaistiaisesta.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa