Kauhusta vapiseva mies saapui poliisilaitokselle – Poliisi varoittaa lemmentaikojen seurauksista

Kaakkois-Suomen poliisin rikosilmoitusten vastaanottopisteeseen saapui viime viikolla huolestunut nuori nainen. Nainen tunsi tulleensa pahoin petetyksi.Nainen oli seurustellut nuoren miehen kanssa, mutta hänen rakkaus oli loppunut tai kiihkeät tunteet olivat suuntautuneet toiseen kohteeseen. Pettynyt epätoivoinen nainen luuli löytäneensä netistä toimivan keinon palauttaa miehen rakkaus ennalleen.

Nainen löysi sivuston, jonka ylläpitäjä korvausta vastaan palauttaisi afrikkalais-karibialisen uskonnon avulla miehen naista kohtaan aiemmin tuntemat intohimoiset tunteet. Nainen siirsi useita tuhansia euroja henkilön ilmoittamalle tilille.

”Rakkausrintamalla” ei kuitenkaan tapahtunut toivottuja muutoksia, mutta ”poppamies” vaati naiselta lisää rahaa ja nainen koki tuleensa petetyksi ja tuli kertomaan asiasta poliisille.

Pääkaupunkiseudulla sijaitsevan poliisilaitoksen rikosilmoituksen vastaanottopisteeseen saapui nuori mies viime viikolla, joka vaikutti pelokkaan hysteeriseltä. Vapiseva mies kertoi saaneensa oudon puhelun puhelinnumerosta, jonka soittaja oli Nigerialainen.

Soittaja oli kertonut, että entinen tyttöystävä oli maksanut useita tuhansia euroja taioista, jotka johtaisivat miehen kuolemaan. Taikojen teosta luovuttaisiin, jos taikojen kohteena oleva mies maksaisi hänelle 5000 euroa.

Uhkaavasta tilanteesta huolimatta nuori mies ei maksanut euroakaan ja sai pian viestin, että taiat on tehty. Pelästynyt Etelä-Karjalassa asuva mies vältteli kotikuntaansa kuoleman pelossa, mutta rohkaisi mielensä ja kertoi tilanteestaan pääkaupunkiseudulla poliisille.

Asiasta kirjattiin laiton uhkaus rikosnimekkeellä rikosilmoitus. Rikoksen esitutkinta on kesken.

il_fullxfull.266371207

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa