Varo tätä verkkokauppaa – Menetät rahasi, etkä saa tuotteita

Tuhannet eurooppalaiset kuluttajat ovat jääneet ilman tilaamiaan huonekaluja ja sisustustuotteita, kun Infurn ei ole toimittanut maksettuja tuotteita. Euroopan kuluttajakeskus varoittaa Irlantiin rekisteröidystä yrityksestä.

infurn

Toimitusehdoissa pyydetään varautumaan pitkiin, jopa 18 viikon toimitusaikoihin, mutta nekin ovat ylittyneet. Yritys on itse kuluttajille lähettämässään viestissä ilmoittanut, että heillä on taloudellisia ongelmia. Euroopan kuluttajakeskus on ohjeistanut luottokortilla tilauksen maksaneita kuluttajia kääntymään oman luottokorttiyhtiön.

Yrityksen verkkosivut ovat kuitenkin yhä toiminnassa. Nykyisin Infurn ei hyväksy maksutavaksi muuta kuin tilisiirron. Suomalaiskuluttajien on tällä hetkellä syytä olla tilaamatta yrityksen verkkosivulta www.infurn.com.

Myös DesignFurn -nimiseen huonekalujen ja sisustustuotteiden verkkokauppaan kannattaa suhtautua varovaisuudella.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa