Espanjan turma huvipuiston virhe – Linnanmäen Kirnu käyttöön ensi viikolla

Espanjassa Terra Mitica -huvipuisto Inferno-nimiseen laitteen kyydissä ollut 18-vuotias nuori mies kuoli pari viikoa sitten. Linnanmäen huvipuistosta löytyvä vastaava laite Kirnu on suljettu onnettomuuden takia.

Linnanmäki tiedottaa saaneensa Kirnu huvipuistolaitteen laitevalmistajalta, Intamin Amusement Ridesilta tiedon, että he ovat saaneet alustavat tutkimuksensa päätökseen Espanjassa.

Laitevalmistajan mukaan onnettomuus johtui todennäköisesti Espanjan huvipuiston tekemistä muutoksista turvapuomijärjestelmiin, joille ei ollut laitevalmistajan hyväksyntää, kertoo Linnanmäen toimitusjohtaja Pia Adlivankin.

Laitevalmistajan mukaan laite on kaikilta osin täysin turvallinen, kun laitetta huolletaan ja tarkastetaan laitevalmistajan suositusten mukaisesti, kuten on aina tehty Linnanmäen huvipuistossa. Kirnu-laitteen kaikki istuimet uusitaan viikonlopun aikana.

Tarkastamme kaikki huvipuistolaitteemme päivittäin niiden turvallisuuden varmistamiseksi. Asiakkaittemme turvallisuus on meille tärkeintä, jatkaa Adlivankin.

terra-mitica-titanide-off-ride-2-640x360

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa